luni, 14 iunie 2010

Cafenea frantuzeasca si masini de cusut


Titlul poate parea ambiguu: adica ce treaba are o cafenea cu masinile de cusut? Pai...are! Sweet Shop este un nou concept de cafenea localizata langa Canalul Saint Martin din PARIS; platesti 6 euro pentru o ora sau 25 pentru o zi intreaga si ai parte de o masina de cusut Singer si cafea. Saptamanal se organizeaza workshopuri cu cei mai cunoscuti stylisti din domeniu ( saptamana trecuta workshopul a fost tinut de Sandrine, stylista la Sonia Rykiel).
Probabil va ganditi: Bine, bine ma duc sa ma joc de-a designerul dar de unde-mi iau materiale? Initiatorii acestei idei tres chic pun la dispozitie clientilor si materialele necesare crearii unei intregi tinute!
Asa ca daca mergeti la Paris si veti fi nevoite sa asteptati la coada pentru turnul Eiffel vreo 3, 4 ore (cum e de obicei) , trageti o fuga pana la Sweet Shop. Nu degeaba Parisul este capitala modei: ai parte de ea pana si in cele mai neasteptate locuri!

Un comentariu:

  1. Cat de tare!Imi si imaginez un local unde poti socializa cu alte obsedate de moda ca tine(mine,si multe altele:) ),si sa fie plin de reviste,si plasme imense cu 24h fashion tv,si cappucino...deja delirez:)

    RăspundețiȘtergere