marți, 25 mai 2010

Hot or not


Ceea ce vedeti in imagine este o geanta Louis Vuitton formata dintr-un sac de gunoi, de plastic si toarta din piele care costa 7000 lei. Sunt atat de uimita incat nici nu stiu ce sa cred: e o capodopera sau este o gluma foarte scumpa pe care doar un brand ca Louis Vuitton si-ar putea-o permite?!
Pe de o parte este un simbol al puterii si notorietatii brandului. De ce? Pentru ca nu orice casa de moda sau designer ar putea sa faca asa ceva, sa-i puna un pret exorbitant si sa mai aiba si succes. E un mod de a spune : ,, Eu pot sa fac si un gunoi si-mi pun numele pe el, ca voi oricum o sa-l cumparati''. E cea mai clara dovada ca Louis Vuitton vinde un nume, si in acest caz, nu designul sau calitatea.
Personal, imi place mult mai mult decat modelul de geanta apartinand aceleasi case, maro clasica, cu logo-ul multiplicat pana la refuz. Il stiti sigur, e cel mai copiat model...il intalnesti prin toate bazarele turcesti, tarabe sau colturi de strada. Si stiti de ce? Pentru ca acest nu-l va avea toata lumea, din lipsa de curaj de a purta un sac de gunoi, de a iesi din tipare, de teama de a nu fi crezuta e ca ,,orginala''.

2 comentarii:

  1. Bestiala geanta !

    super! p-asta chiar ca nu-o vei vedea cu duzina pe strazi !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Super tare geanta !

    Sigur p-asta n-o s-o vezi pe la toate colturile de strada, fie ea originala sau fake :))))))))))

    RăspundețiȘtergere