miercuri, 13 ianuarie 2010

Surorile Olsen

Le stim de mici, de cand faceau senzatie cu filmele in care erau incercau toate nezbatiile: de la fuga de acasa pana la lupta cu vrajitoarea cea rea. Au crescut sub ochii nostri, s-au maturizat, si-au creat o linie de haine, au devenit -Ashley trend setter si Mary Kate ...nu, nici pe departe. Ashley are ,pare-se, un fler natural in a-si alege hainele si de a le stiliza, pe cand sora ei, nu. Pacat ca nu sunt gemene si in acest talent.











In aceasta poza, Mary Kate(stanga) arata de parca si-ar fi aruncat blana pe ea doar cat sa nu-i fie frig ; sau poate ca nu-mi place aparitia ei deoarece blana pare ca mai are putin si cade de pe ea. In schimb, tinuta lui Ashley pare elaborata; poate ca e prea mult spus. In orice caz ii vine bine si, desi e simpla, e foarte sic.
As putea spune ca deviza lui Ashley este ,,less is more'' , care s-ar putea continua cu ,,...and more means sic!''. Mary-Kate pare sa nu dea doi bani pe aparitia ei. Atitudinea ei degaja un fel de : ,,aia e un aparat foto? credeam ca esti pus de statuie''.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu