vineri, 24 septembrie 2010

Creezi sau donezi?

Photobucket

Creaza sau doneaza pentru cei care conteaza. Eveniment caritabil organizat de RFB.ro, sustinut de Orange concept store și 121.ro. RFB.ro (Romanian Fashion Bloggers) te invita la Orange concept store, sambata, 2 octombrie 2010, intre orele 11 si 18, la o petrecere creativa organizata in scop caritabil.

La acest eveniment sunt chemati toti cei care doresc sa intinda o mana de ajutor intr-un mod inedit: cei prezenti vor putea crea sau achizitiona accesorii cu tema TOAMNA in schimul unei sume modice si in scop caritabil. Fondurile stranse vor fi donate fundatiei COPII de CRISTAL pentru infiintarea unui centru de zi pentru copii cu nevoi speciale.
“Acest eveniment este continuarea editiei de Craciun si a celei de Paste. Un act firesc si o simpla initiativa voluntara. In fiecare editie alegem o cauza sugerata de membrii RFB” Roxana Radu – fondator RFB.ro
Toate accesoriile si ustensilele necesare pentru petrecerea creativa sunt donate de catre membrii RFB. George Neagu, Diana Bobar, Josephine, Agata Secelean si Biba Bijoux sunt doar cativa dintre designerii care vor dona accesorii special create pentru aceasta editie.
”Scopul principal al demersului nostru în cadrul “Creezi sau donezi”este atragerea de fonduri care vor asigura accesul persoanelor cu autism la sesiuni de terapie de specialitate, cat si a familiilor acestora. Terapia de specialitate reprezintă condiţia necesară şi obligatorie care va duce la îndeplinirea tuturor celorlalte obiective ce ţin de integrarea şi acceptarea socială.” Claudia Hriscanu – fundatia “Copiii de Cristal” Brasov
Asadar, sambata, 2 octombrie 2010, te asteptam pe calea Victoriei, nr.41, la Orange concept ctore, intre orele 11 si 18, fie sa iti pui in valoare talentul creativ in scop caritabil, fie sa ajuti o cauza nobila, cumparand accesorii si piese vestimentare.
Romanian Fashion Bloggers (RFB.ro) reprezinta bloggerii romani de moda, fie ca acestia lucreaza in industria modei romanesti, sau sunt doar pasionati de moda. RFB se considera a fi o comunitate, un blog colectiv si informational si o platforma unde se poate comenta liber despre moda in diversele ei forme – de la fotografie la modelling.
„COPIII DE CRISTAL” este o asociaţie a părinţilor cu copii cu nevoi speciale, persoană juridică de drept privat, fără scop patrimonial, non-guvernamentală.Una din nevoile cele mai urgente pentru întreaga zonă a Braşovului este înfiinţarea unui Centru de zi pentru copiii cu nevoi speciale. Nevoia este semnalată atât de părinţi cât şi de specialişti (medici neuropsihiatrii, psihologi, psihopedagogi, cadre didactice).
Mai multe detalii pe http://www.roxanaradu.com/ si http://www.copiidecristal.ro/. Partener Media – http://www.121.ro/

Un comentariu:

  1. hey sweety :)
    Thanks for following sunbeam
    PS having a new start (;

    XX

    http://precioussunbeam.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere