luni, 19 aprilie 2010

Tema de seminar nereusita, o reteta noua brevetata!:))







Am avut o tema de seminar creativa: sa asemanam PR-ul cu ceva din viata reala, un obiect, un lucru, o idee. Eu am ales sa fac o analogie cu briosele de ciocolata pentru ca am considerat ca fara PR, promovarea si publicitatea nu ar mai fi fost un deliciu! Zis si facut! Vineri la ora 4 dimineata m-am sculat frumusel si m-am apucat sa prepar aluatul pentru briose! Initial, m-am gandit ca ar fi frumos sa fac 40 de briose-pentru fiecare coleg plus profa dar am apreciat gresit deoarece in tava imi incapeau maxim 10. Mi-am dat seama ca nu aveam cum sa termin la timp asa ca am aplicat planul B si am facut o caricatura! Sa revenim la briose; am facut o tava si imi mai ramasese aluat asa ca am turnat intr-o tigaie de tefal si am facut clatite americane ( pancakes) pentru ca se asemanau ca si ingrediente, singura diferenta era ca preparatul meu avea si cacao. Inventiva cum sunt eu la ora 4 dimineata am aplicat in clatite si niste bucatele de mere si visine. Sincer, au iesit delicioase! Pe cuvant! Oricum trebuie sa ma credeti ca de gustat nu prea aveti cum! :))

4 comentarii:

  1. ma pregatesc sa dau admitere ...cum e facultatea?? am auzit de multe persoane care au renuntat...mie una mi se pare foarte interesanta tema ta de seminar...

    RăspundețiȘtergere
  2. mi se pare ok facultatea atat timp cat ti'ar placea mai departe sa fii PR sau specialist in marketing. Inveti si putin din publicitate si jurnalism. E o facultate cu orizont mai larg. Imi place pentru ca fac multe aplicatii, de creativitate dupa cum vezi;)) nu e foarte grea! ai mult de citit dar merge:))

    RăspundețiȘtergere